Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023
Αρχική Ψυχαγωγία Demi Lovato: Κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ για το θάνατο που είναι γεμάτο ζωή

Demi Lovato: Κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ για το θάνατο που είναι γεμάτο ζωή

Μετά από ένα «θανατηφόρο» overdose που είχε υποστεί η τραγουδίστρια Demi Lovato, γύρισε πίσω με ένα άλμπουμ που μας εξηγεί τι συνέβη με μέσω τη δυναμική φωνή της. 

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου με ονομασία «Dancing with the devil…The art of starting over». Το άλμπουμ περιέχει 6 εξώφυλλα σχηματίζοντας ένα πολύ ωραίο αισθητικά ουράνιο τόξο. 

Περιλαμβάνει 19 τραγούδια ενώ στη deluxe edition 23, με 4 lead singles το «Anyone» μια δυναμική μπαλάντα που την «θαυμάσαμε» και στα Grammys το 2020. Το «What other people say» σε συνεργασία με τον Sam Fischer, το «Dancing with devil» και το «Met him last night» με την Ariana Grande. 

Μαζί με το άλμπουμ η Demi Lovato έκανε released 4 επεισόδια ντοκιμαντέρ (μέχρι τώρα) στο YouTube, τα οποία δείχνουν τη ζωή της πριν και μετά το overdose, σκαμπανεβάσματα που βρέθηκαν στο δρόμο της και πως θα ήθελε πραγματικά να γίνει.

Εξηγεί μέσα από τα επεισόδια πως από τα 15 της είχε βρεθεί θύμα βιασμού αλλά και όταν κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση. Στα 16 της βρισκόταν στα παρασκήνια της Disney, και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, το body shaming που έχει υποστεί αλλά και την επώδυνη σχέση με τον πατέρα της.

Το άλμπουμ της 28 χρονης τραγουδίστριας δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε, καθώς συγκέντρωσε μέτριες κριτικές από κορυφαία site 6.5/10 από το Pitchfork, 3/5 από το Rolling stone αλλά αυτό που μας εξέπληξε ήταν η κριτική της Guardian η οποία ήταν 4/5. 

Το Tracklist του άλμπουμ: 

Πηγή: https://www.rollingstone.com/music/music-news/demi-lovato-dancing-with-the-devil-deluxe-1151411/ , https://pitchfork.com/reviews/albums/demi-lovato-dancing-with-the-devilthe-art-of-starting-over/ , https://www.theguardian.com/music/2021/mar/17/demi-lovato-dancing-with-the-devil-review-a-pop-music-doc-of-shattering-candour

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments