Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2023
Αρχική Υγεία & Ομορφιά Σώσε τον πλανήτη γεμίζοντας την ντουλάπα σου

Σώσε τον πλανήτη γεμίζοντας την ντουλάπα σου

υπογραφει η ομαδα τησ No_mercy project

Είμαστε τρεις φίλες η Μαρία Αργυροπούλου, η Φανή Παπαδοπούλου και η Μαίρη Παπά-Νοβακίδου .

Πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία, επειδή αγαπάμε την μόδα και τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε βάλει στην ζωή μας, την ηθική μόδα τον βιγκανισμό, την οικολογία και οποιοδήποτε βήμα μας, πλέον, βασίζεται σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Έχουμε ανοίξει σελίδα με Second Hand επιλογές στο Instagram (προς το παρόν) και σύντομα θα δημιουργήσουμε και ένα ανάλογο e-shop. Στην πορεία, θα ανοίξουμε ένα show room στο οποίο θα στεγάσουμε όλες τις ιδέες μας και θα μπορείτε να μας επισκέπτεστε από κοντά.

Τα ρούχα μας

Έχουμε ρούχα όλων των εποχών. Θέλουμε να ακολουθούμε την μόδα αλλά αγαπάμε και τα ρούχα της δεκαετίας του 90, αλλά και του 2000, την εποχή στην οποία μεγαλώσαμε. Άλλωστε και η μόδα ανακυκλώνετε με τα χρόνια! Επίσης έχουμε ρούχα μεταποιημένα (από εμάς) και κάποια vintage κομμάτια.

Τα ρούχα μας είναι από δεύτερο χέρι. Κάποια είναι αφόρετα και κάποια άλλα ελαφρώς χρησιμοποιημένα, άλλα όλα σε πολύ καλή κατάσταση.

Η γκάμα μας όλο ένα και μεγαλώνει και στην πορεία θα έχουμε περισσότερα plus size κομμάτια.

Σας ετοιμάζουμε μια μικρή συλλογή με t-shirts σε διάφορα σχήματα, χρώματα και νούμερα με δικά μας λογότυπα.

Στόχος μας

Ο στόχος μας είναι τα ρούχα από δεύτερο χέρι να γίνουν η πρώτη σας επιλογή. Θέλουμε να καταρρίψουμε τα στερεότυπα ότι τα ρούχα πρέπει να έχουν συγκεκριμένα κιλά, φύλο και ηλικία.

Να σταματήσει να θεωρείται ταμπού η αγορά ρούχων από δεύτερο χέρι αλλά αντιθέτως η υπερκατανάλωση και η στήριξη fast fashion εταιριών, οι οποίες “κακοποιούν” το περιβάλλον και τους εργαζομένους τους.

Follow us for many second hand choices. Make second hand ur first choice!

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments