Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023

Dusha project

coming soon

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η DUSHA, μία νέα και φρέσκια ηλεκτρονική επιχείρηση, κάνει την εμφάνιση της στο χώρο του Ιnstagram.

Προϊόν της είναι η πώληση vintage ρούχων, που το στυλ τους έχουν αφήσει εποχή!

Επηρεασμένη από το ύφος και το στυλ πολλών δυναμικών γυναικών του παρελθόντος και του παρόντος, σας παρουσιάζει ένα σύγχρονο στυλ που κάθε γυναίκα μπορεί να το αφομοιώσει στο προσωπικό της γούστο και να το εκπροσωπήσει.

Πέρα της επιχειρηματικής της πλευράς, η DUSHA θα πραγματοποιεί και μια σειρά από διάφορα projects που αφορούν τη μόδα, τον άνθρωπο, τον εθελοντισμό, την φιλοζωία κ.α.

Πίσω από το επαγγελματικό προφίλ της DUSHA, βρίσκονται οι ιδρύτριες της, η Ναταλία και η Βασιλειάννα, δυο φίλες που γνωρίστηκαν ως φοιτήτριες, όταν σπούδαζαν Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί και διατηρούν μια σχέση δυνατής φίλιας, μέχρι και σήμερα.

Με τις κοινωνικές, επαγγελματικές και τεχνολογικές αλλαγές να καλπάζουν με φρενήρεις ρυθμούς και με κύριο κριτήριο τον σύγχρονο τρόπο αγοράς προϊόντων, οι δύο ιδρύτριες άδραξαν την ευκαιρία να κάνουν το χόμπι τους, για τη μόδα, επιχειρηματική δραστηριότητα.

Λογαριασμοί που θα βρείτε την DUSHA:

Instagram: https://www.instagram.com/dushaproject/

Facebook: Dushaproject

 E-shop: http://dushastore.com/

Email: info@dushastore.com 

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments