Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023
Αρχική #MeToo Εκεί είχα συμπρωταγωνιστή έναν πολύ γνωστό ηθοποιό...

Εκεί είχα συμπρωταγωνιστή έναν πολύ γνωστό ηθοποιό…

ΑΝΩΝΗΜΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Tο 2018 ήμουν σε έναν πιλότο (pilot, είναι το 1ο δοκιμαστικό επεισόδιο που κάνουν οι παραγωγές για να το δώσουν στα κανάλια και αν το αγοράσει κάποιο, γίνεται σειρά).

Εκεί είχα συμπρωταγωνιστή έναν πολύ γνωστό ηθοποιό...

Σε ένα από τα μπρέικ μας, μιλούσαμε αρκετά άτομα μαζί και μου περιέγραφε πως είναι πολύ νορμάλ να κανείς σεξ για να πάρεις τη δουλειά (ειδικά στο χώρο του θεάτρου) και εμείς εδώ το έχουμε ταμπού.

-Αν δεν θέλεις εσύ να μου κάτσεις, περιμένουν πίσω από εσένα ουρές. Δεν είναι κάτι, σκύβεις, στο βάζω, “μπαπ μπαπ” και τελείωσε. Νεξτ!

Του απαντάω:

– Εγώ πάντως δε θέλω να κάνω καριέρα έτσι.

Μετά από λίγο, όταν δεν ήταν τα βλέμματα πάνω μας με πλησίασε κ μου ακούμπησε με το χέρι του τους γλουτούς μου. Εγώ ντράπηκα και θεώρησα ότι έγινε καταλάθος.

Την επόμενη μέρα είχαμε σκηνή μαζί

Είχαμε μια διαφωνία για τις ατάκες, που ευτυχώς ο σκηνοθέτης συμφώνησε μαζί μου.

Τελειώνει η σκηνή και πάω να αλλάξω, να βάλω τα ρούχα μου.Ήξερε που ήμουν και ήρθε την ώρα που άλλαζα. Πάλι καλά δεν είχα προλάβει να ξεκουμπώσω όλο μου το πουκάμισο.

Με πλησίασε, ήμασταν μόνοι μας μέσα στο δωμάτιο, φοβήθηκα πολύ, ντράπηκα, φοβόμουν ότι αν πω κάτι θα με κοροϊδέψουν ή θα με βγάλουν τρελή ή θα μου πει πλάκα κάνω και θα βγει από πάνω και θα με πουν περίεργη.

Με πλησίασε λοιπόν και άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο και με ρωτάει:

Γιατί είσαι τόσο αντιδραστική;

Με τόνο φωνής σαν να του αρέσει, άρχισε να με πλησιάζει φουλ, τόσο που ένιωθα την ανάσα του. ΕΥΤΥΧΩΣ εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η ενδυματολόγος.

Την επόμενη μέρα με έπιασε ο παραγωγός και μου έκανε παρατήρηση γιατί απάντησα πίσω στον ΚΥΡΙΟ…

Δεν πρέπει να κάνω αντίλογο και ότι υπάρχει πρόβλημα μαζί μου και πολύ πιθανό να χάσω τη δουλειά μου, εξαιτίας αυτού του σκηνικού που είχαμε ένα αντίλογο για τις ατάκες μπροστά σε 10 άτομα.

Ο παραγωγός της ίδιας κοπής. Μετά από λίγες μέρες ενημέρωσε την ενδυματολόγο ότι δε με θέλει στον πιλότο γιατί ενοχλώ σεξουαλικά τους ηθοποιούς του!

Ο λόγος που δεν αναφέρω δημόσια το όνομα του και προτιμώ να παραμείνω ανώνυμη είναι γιατί δεν έχω αποδείξεις και δεν θέλω να μπλέξει το site με μηνύσεις του εν λόγω κυρίου.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω

Τώρα είναι η ευκαιρία, μη φοβάστε, ότι φοβηθήκαμε – ντραπήκαμε κτλ πάει… Μιλήστε και θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments