Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2023
Αρχική #VeganLife Η Μαίρη Παπά-Νοβακίδου στο Vegan Life Festival Thessaloniki

Η Μαίρη Παπά-Νοβακίδου στο Vegan Life Festival Thessaloniki

Φεμινισμός και βιγκανισμός πάνε μαζί! Αυτός είναι ο τίτλος της ομιλίας της Μαίρης Παπά – Νοβακίδου, αρθρογράφου, ακτιβίστριας και δημιούργος της Κλειδαρότρυπας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στις 18:00 στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο πλαισιο του Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 με ελεύθερη είσοδο.

Η ομιλία θα έχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική.

ν θέλεις να απολαύσεις σουβλάκια, πίτσες και γλυκά χωρίς ίχνος συστατικών ζωικής προέλευσης, αν επιθυμείς να ενημερωθείς για τα δικαιώματα των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος, την ηθική μόδα και τη φυτική διατροφή, αν αναζητάς να δεις όλα τα vegan προϊόντα που κυκλοφορούν στη αγορά, να δοκιμάσεις νέες γεύσεις, και να μάθεις να μαγειρεύεις 100% φυτικά, αν ψάχνεις να ανταλλάξεις τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι με άλλα που σου αρέσουν περισσότερο, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Απριλίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ στην Αποθήκη Γ με ελεύθερη είσοδο.

Σημαντική σημείωση: Στο χώρο θα διενεργούνται και δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας με θέμα την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομιλίες και τα εργαστήρια μαγειρικής θα έχουν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική.

Vegan Life Festival Thessaloniki 2023: Join us on the vegan side!  

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments