Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2023
Αρχική Ψυχαγωγία Κινηματογράφος Super Mario Bros: Ένα safe πολύχρωμο υπερθέαμα

Super Mario Bros: Ένα safe πολύχρωμο υπερθέαμα

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE (2023)

Super Mario Bros: Ένα safe πολύχρωμο υπερθέαμα

Των Aaron Horvarth και Michael Jelenic

Με τους: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black και Charlie Day

Βαθμολογία:

⭐⭐⭐

Υπόθεση:

Οι αδελφοί Μάριο κι ο Λουίτζι, υδραυλικοί στο Μπρούκλιν, ταξιδεύουν ως τη Μανιταροχώρα, η οποία δέχεται την επίθεση του ερπετο-βασιλιά Μπόουζερ.

Κριτική:

  Ο αρχικός ενθουσιασμός του κοινού για την νέα ταινία Super Mario (ίσως και η μοναδική ταινία, δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηρίσω ολοκληρωμένη δουλειά, την απόπειρα μεταφοράς του video game στην μεγάλη οθόνη, που έγινε εξαιρετικά αποτυχημένα στα 90s) ο οποίος μεταφράζεται ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, σε περισσότερα από μισό δις στα ταμεία της Nintendo και της Illumination, ενδέχεται να «γεννήσει» sequel σε ένα franchise που οριακά είχε σεναριακό υλικό για να «ντύσει» την πρώτη ταινία.

  Αυτός εδώ ο κόσμος του Super Mario είναι πολύχρωμος, πανέμορφος οπτικά και γεμάτος με στοιχεία και Easter eggs για τους φαν. 

  Παρόλα αυτά, η πλοκή είναι αρκετά προσχηματική και κάνει συνεχώς παύσεις για να πετάξει «τυράκι» στο κοινό που βλέπει να διαδραματίζονται μπροστά του γνώριμα σκηνικά (νοσταλγία φυσικά, ο καλύτερος φίλος του Hollywood).

  Δεν έχω πολλά παραπάνω να πω, τα πάντα βρίσκονται στην θέση τους και οι μικροί φίλοι θα περάσουν σίγουρα ένα διασκεδαστικότατο μιαμισάωρο (ίσως και οι μεγάλοι, ωστόσο δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά γι’ αυτο).

Βαθμολογία στο IMDb

74/100 Βασισμένη σε 56.100 Ψήφους

Βαθμολογία στο Metacritic

46/100 Βασισμένη σε 51 Κριτικές

-Budget: 100.000.000,00 $

-Box Office: 677.959.700,00 $

ΑπάντησηΠροώθηση

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments