Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχική Αποψεις Της μόδας είναι το λαμέ κύριε Κιμούλη

Της μόδας είναι το λαμέ κύριε Κιμούλη

“Πιστεύω πως είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου”, δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Tης μόδας, φέτος, είναι το λαμέ κύριε Κιμούλη και όχι οι εξομολογήσεις βίας.

Γιατί τώρα; Γιατί έτσι!

Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η Σοφία Μπεκατώρου και η Ζέτα Δούκα βαδίζει στον δρόμο της. Οι μάσκες έπεσαν και στον χώρο του θεάτρου, πέρα από τον χώρο του αθλητισμού. Η ηθοποιός κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία, σε επαγγελματική συνεργασία τους, στην θεατρική παράστασή “Πιο κοντά”. Αυτός απάντησε με μήνυση. Όσα δήλωσε η Ζέτα, τα είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η όποια, μάλιστα, είχε αποχωρήσει από την παράσταση “Εκπαιδεύοντας την Ρίτα”, λόγω άσχημης συμπεριφοράς. Τότε, δεν είχε λάβει την ίδια δημοσιότητα το θέμα και είχε μείνει ως “κουτσομπολιό”. Πλέον, η κοινωνία είναι πιο “ώριμη” σε τέτοια θέματα.

Τα στόματα άνοιξαν

Πολλοί συνάδελφοι έδωσαν τη δημόσια στήριξη τους στην Ζέτα, όπως ο Νίκος Ψαρράς, η Δώρα Χρυσικού, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Πάνος Βλάχος.

Η Κατερίνα Γερονικολού, επίσης, ήταν και ίδια, ένα από τα θύματα της κακής συμπεριφοράς του.

Σε ανάρτηση της είπε:


Με φόβισες. Με τρόμαξες…
Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.
Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».
Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.
Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.
Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.”

Ζέτα Δουκα , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα.
Ως εδώ όμως.
*Από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή»
{Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις}”

Μέτα από αυτές τις δηλώσεις αυτές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Κιμούλης απογοήτευσε πολύ κόσμο και πολλοί θαυμαστές του θα το σκεφτούν ξανά πριν τον υποστηρίξουν. Και αυτό είναι το σωστό.

Οι ”σπουδαίοι” καλλιτέχνες δεν είναι πάντα και ”σπουδαίοι” άνθρωποι.

Μαίρη Παπά Νοβακίδουhttps://www.kleidarotripa.gr
Και ας μην νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα!

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments