Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023
Αρχική Αποψεις Το Euphoria περνάει μηνύματα μέσω των Make-up Looks

Το Euphoria περνάει μηνύματα μέσω των Make-up Looks

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ

Ας ξεφύγουμε με αυτά που μας συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και ας ασχοληθούμε με μια εφηβική σειρά που κέρδισε τους μεγάλους και, προφανώς, είναι το Euphoria.

Το κύριο χαρακτηριστικό, όμως, της σειράς, ακόμα και αν κάποιο δεν την έχει παρακολουθήσει, είναι τα Make-up looks των κοριτσιών κυρίως που είναι έντονα και με αρκετή δόση Glitter.

Τα συγκεκριμένα make-up looks έχουν εμπνεύσει αρκετό κόσμο. Πρώτα από όλα είναι μοναδικά και διαφορετικά ταυτοχρόνως. Έχουν επηρεάσει αρκετό κόσμο, κυρίως, στα Social Media, όπως το Tik Tok και το Instagram.

Ο κάθε χαρακτήρας του Euphoria ταιριάζει σε κάποιο από εμάς είτε σε προσωπικότητα είτε στον τρόπο ντυσίματος/βαψίματος.

Cassie Howard: Συναισθηματική, ανασφαλής, χαμηλή αυτοεκτίμηση και εκρηκτική.
Της Cassie το make-up είναι συνήθως σε ανοιχτούς τόνους και πάντα μοιάζει «χαριτωμένη».

Maddy Perez: Δυναμική, Bitchy Attitude, υψηλή αυτοεκτίμηση, τοξική στις σχέσεις της.
Της Maddy το Make-up είναι συνήθως σε σκούρους τόνους με πολύ βάθος στα μάτια, κυριαρχικό Make-up θα χαρακτηριζόταν.

Jules Vaughn: Ήρεμη δύναμη, γλυκιά προσωπικότητα, «διαμεσολαβητά» με αυτοπεποίθηση.
Της Jules τα Make-up αποτελείται, κυρίως, από έντονα χρώματα, «παιχνιδιάρικα» και χαριτωμένα. Η φράση «ήρεμη δύναμη» χαρακτηρίζει όλο το Vibe της Jules.

Kat Hernandez: Ανασφαλής, ήρεμη δύναμη, ευφυής, fashion taste, ισχυρή ηθική και φιλτράρει τα πάντα στο μυαλό της. Το Make-up της Kat είναι συνήθως έντονο κόκκινο κραγιόν και, κυρίως, μάσκαρα στα μάτια.

Rue Bennett: Καταθλιπτική, συναισθηματικά φορτισμένη, πρακτική, ονειροπόλα. Το make up της Rue είναι φυσικό, σχεδόν δεν της αρέσει.

Lexi Howard: Εσωστρεφής, δοτική, προστατευτική, πανέξυπνη. Το Make-up της Lexi είναι καθημερινό με λαμπερή επιδερμίδα.

Μερικά από τα Look που είδαμε και συνεχίζουμε να βλέπουμε θεωρούνται “πρόστυχα” από ένα μεγάλο κοινό το οποίο υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα Glitter, έντονα βαψίματα, κόκκινα κραγιόν ή και τα ρούχα που φοράνε οι πρωταγωνίστριες δεν γίνεται ή δεν είναι “καθώς πρέπει” να τα φορέσεις έξω. Ευτυχώς, το Euphoria συμβάλλει στην απενοχοποίηση της ελεύθερης στυλιστικής έκφρασης και την μετατρέπει σε μόδα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα έπρεπε να περιμένουμε μια σειρά για να το κάνει αυτό, αλλά θα ήταν καλό να αρχίσουμε αυτή την επανάσταση αυτοέκφρασης από μόνα μας. Γιατί να μην μπορούμε να βάλουμε κάτι τόσο σέξυ, αστραφτερό και εντυπωσιακό αν δεν το έχουν βάλει όλα τα άλλα άτομα πρώτα; Θα πρέπει να γίνει παγκόσμια επιτυχία μέσω μιας σειράς για να κάνουμε μια τόσο Glam εμφάνιση;

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments