Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχική Υγεία & Ομορφιά Βλεφαρίδες όπως πρέπει

Βλεφαρίδες όπως πρέπει

Τα τελευταία χρόνια ήρθε η μόδα με τις extension βλεφαρίδες για να “λύσει” τα χέρια σε όλ@ μας, να μας χαρίσει ένα έντονο βλέμμα από πυκνές και μεγάλες βλεφαρίδες!

Είσαι πάντα περιποιημέν@ χωρίς να χρειαστεί να βαφτείς. Χωρίς να χρειαστεί να σε νοιάζει αν θα σου πετύχει η μάσκαρα ή να έχεις να κολλήσεις και να ξεκολλήσεις σειρά βλεφαρίδων στην αρχή της βραδιάς ή στο τέλος.

Ακούγεται τέλειο και είναι, αλλά όχι πάντα!

Υπάρχει μια θλιβερή εικόνα πίσω από αυτό, που κανείς δεν αναφέρει και αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους λάτρεις της ομορφιάς!

Πολλές τεχνίτριες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση αληθινές τρίχες για τις βλεφαρίδες οι οποίες είναι από ζώα όπως οι νυφίτσες, οι βίδρες και τα κουνάβια.

Αλλά το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί… Πολλές από τις κόλλες με τις οποίες κολλάς την ψεύτικη βλεφαρίδα στην δική σου είναι από εταιρίες που κάνουν πειράματα σε ζώα!

Πράγματα που πρέπει να ξέρουμε

Είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να δοκιμάζω καινούρια πράγματα! Έτσι ήθελα και εγώ να δοκιμάσω αυτήν την νέα μόδα!

Κάνοντας μια ερεύνα δεν μπορούσα να βρω ινστιτούτο η άτομο που δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι το οποί@ χρησιμοποιεί προϊόντα που δεν έχουν επίπτωση στα ζώα (δηλαδή vegan και cruelty-free).

Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν γνώριζαν τα συστατικά και τον τρόπο τον οποίο δουλεύει η εταιρία που συνεργάζονται και επίσης με τρόμαξαν πολλά άτομα στο ότι αν δεν γίνει σωστή τεχνική, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσω τις δικές μου βλεφαρίδες, να πάθει ζημία ο θύλακας της τρίχας μου και να μην μπορέσω ξανά να επαναφέρω τις βλεφαρίδες μου στην αρχική τους μορφή με καμιά θεραπεία!

Σας έχω όμως καλά νέα

Βρήκα αυτό που έψαχνα!

Η ερευνά μου ολοκληρώθηκε όταν βρήκα αυτό που έψαχνα, το ινστιτούτο my_lashes_skg! Η ιδιοκτήτρια είναι η Χρύσα Σαμαρτζίδου, μια νέα κοπέλα με πιστοποιήσεις ως τεχνίτρια βλεφαρίδων με όλα της τα προϊόντα να είναι vegan και cruelty-free, από την εταιρία Luxury Eye!

Είναι πολύ καλά ενημερωμένη και έχει μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια πάνω στην τέχνη της. Οι βλεφαρίδες μου παραμένουν υγιέστατες και μετά την τοποθέτηση χωρίς να έχουν υποστεί καμία βλάβη, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο στην συγκεκριμένη τεχνική!

Επίσης η ποιότητα της τρίχας πολύ καλή που δεν αισθάνεσαι ότι έχεις κάτι πρόσθετο στο μάτι σου. Για παράδειγμα εγώ περίμενα ότι θα με ενοχλούνε στον ύπνο, κάτι δεν συνέβη με την δουλειά της συγκεκριμένης κοπέλας!

Στεγάζεται σε ένα χώρο στην Θεσσαλονίκη, πολύ φιλικό και ευχάριστο και της ευχόμαστε σύντομα να ανοίξει την δική της επιχείρηση γιατί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας!

Η συμβουλή μου προς ολ@ σας είναι να κάνετε μια καλή έρευνα να ελέγξετε την δουλειά και τα αποτελέσματα του επαγγελματία πριν τον εμπιστευτείτε και η επιλογή σας να είναι ηθική προς τα ζώα!

Μόνο έτσι θα έχεις βλεφαρίδες όπως πρέπει!

Μαίρη Παπά Νοβακίδουhttps://www.kleidarotripa.gr
Και ας μην νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα!

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments