Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023
Αρχική Ψυχαγωγία Willy's Wonderland: Ίσως η πιο παρανοϊκή ταινία του Nicolas Cage

Willy’s Wonderland: Ίσως η πιο παρανοϊκή ταινία του Nicolas Cage

WILLY’S WONDERLAND (2021)

Είδος: Κωμωδία/Τρόμος

Του Kevin Lewis

Με τους: Nicolas Cage, Emily Tosta και Beth Grant

Βαθμολογία:

1.5/5.0

Υπόθεση:

Ένας περιπλανώμενος ταξιδιώτης, μετά από σοβαρή βλάβη στο λάστιχο του αυτοκινήτου του αναγκάζεται να παραμείνει για μία νύχτα σε ένα απομακρυσμένο λούνα παρκ μέχρι να του επισκευάσει ένα ντόπιος το αμάξι του. Ο χώρος του λούνα παρκ όμως είναι «στοιχειωμένος» κατά κάποιο τρόπο. Τα μηχανικά ομοιώματα ζώων και ανθρωποειδών φιγούρων έχουν καταληφθεί από κάτι δαιμονικό και επιτίθενται στον ανυποψίαστο επισκέπτη.

Κριτική:

Ο Nicolas Cage πρωταγωνιστεί σε ακόμη ένα b-movie, αυτή την φορά πρόκειται για ένα love letter στις 80s slasher movies αλλά στην πιο γελοία εκδοχή του.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Lewis δεν παίρνει την ταινία του στα σοβαρά, αλλά ακόμη και σε αυτό το πλαίσιο, το Willy’s Wonderland ξεφεύγει από τα όρια του guilty pleasure.

Ακόμη και αν σβήσεις τον εγκέφαλο σου και προσπαθήσεις να το διασκεδάσεις, το concept αλλά και το ύφος της ταινίας παραπέμπουν περισσότερο σε παρωδία παρά σε κανονική ταινία τρόμου(?)

Είναι κρίμα πάντως γιατί ακόμη και με ένα τόσο γελοίο σενάριο, θα μπορούσαν να γίνουν ωραία πραγματάκια, αντ αυτού έχουμε τον Nicolas Cage να μην λέει ΟΥΤΕ ΜΙΑ λέξη σε μιάμιση ώρα ταινία και να αρκείται απλώς στο να «σαπακιάζει» ανθρωποειδή κουκλάκια σε ένα εγκατελειμμένο λούνα παρκ. Περί ορέξεως…

Βαθμολογία στο IMDb

56/100 Βασισμένη σε 6.000 Ψήφους

Βαθμολογία στο Metacritic

42/100 Βασισμένη σε 12 Κριτικές

Budget: 5.500.000,00 $

IF YOU HAVE IT, YOU CAN MAKE ANYTHING LOOK GOOD

Clothes can transform your mood and confidence. Fashion moves so quickly that, unless you have a strong point of view, you can lose integrity. I like to be real. I don’t like things to be staged or fussy. I think I’d go mad if I didn’t have a place to escape to. You have to stay true to your heritage, that’s what your brand is about.

ΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ τοποθετήστε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ τοποθετήστε το όνομά σας εδώ

Most Recent

Most Popular

Recent Comments